Artikkeli-ideoiden loppuminen

Pidätkö tällä hetkellä blogia, mutta välillä sinusta tuntuu siltä, että artikkeliaiheet alkavat loppumaan kesken? Tämä on erittäin yleistä ja valitettavaa, mutta tähänkin on olemassa ratkaisuja. Tämä artikkeli kertoo kuinka löydät helposti uusia artikkeliaiheita liittyen aiheeseesi.

Muista kuitenkin alkuun se, että jos aiot tähdätä blogillasi korkealle ja haluat saada selviä näkyviä tuloksia, on sinun panostettava artikkeliin huolellisesti. Sisällön tulee olla korkealaatuista ja hyvä artikkelin pituus on vähintään 300 sanan luokkaa. Englannin kielellä blogia kirjoittaessa tämä ei enää riitä ja artikkelin tulee olla 1000 sanan mittaisia.

Verkkoon ilmestyy jatkuvasti uusia, melko hyviäkin blogeja, jotka starttaavat vahvasti ja haalivat lyhyessä ajassa paljon lukijoita. Monet näistä kuitenkin katoavat bittiavaruuteen melko nopeasti. On paha sanoa minkä takia kirjoittaja lyö hanskat tiskiin, mutta luultavasti osittain syynä on artikkeliaiheiden loppuminen. Kukaan ei halua joutua tähän tilanteeseen, eikä tarvitsekaan, jos koet ideoiden loppuneen, niin hyödyntämällä tämän artikkelin vinkkejä saat varmasti uutta puhtia kirjoittamiseen!

Tuhlaamatta enempää arvokasta aikaanne, alapuolelta löydät vinkkejä uusien ideoiden löytämiseen!

1. Lue muita samaan aiheeseen liittyviä blogeja

Voit saada lisää hyviä ideoita lukemalla muita samaan aiheeseen liittyviä blogeja. Älä luule, että tietäisit kaiken omasta alastasi, vaan lähde rohkeasti lukemaan kilpailijasi tekstejä. Sitä kautta voit löytää paljon uusia ideoita, jo pelkästään hyvä otsikko riittää uuden blogikirjoituksen luomiseen.

2. Käy läpi myös omia kirjoituksiasi vuosien varrelta

Jos olet kirjoittanut blogia jo pidempään, niin sinulle on kertynyt reilusti artikkeleita. Voit löytää omasta blogista artikkeleita, joita et välttämättä edes muista kirjoittaneesi ja voit valita seuraavan kirjoituksen kirjoittaen uudelleen aiheesta tai siihen liittyvistä asioista.

3. Kirjoita omista kokemuksistasi

Jaa seuraavassa blogikirjoituksessa jokin oma kokemuksesi. Ihmiset rakastavat tarinoita ja jos sinulla on jakaa jokin mielenkiintoinen tarina, niin anna palaa! Blogissa vaihtelu virkistää kummasti ja lukijat tykkäävät.

4. Keskustele muiden bloggaajien kanssa

On järkevä käydä aktiivisesti keskusteluja muiden samasta aiheesta kirjoittavien blogin pitäjien kanssa. Näin ollen voitte jakaa yhdessä ideoita ja oppia uutta toisiltanne.

Blogi ei voi olla koskaan täydellinen, mutta voit kuitenkin luoda siitä hyvän haalimalla mahdollisimman paljon tietoa ja kehittämällä jatkuvasti itseäsi lukemalla muiden kirjoituksia ja kirjoittamalla itse. Kokeile siis yllä olevia asioita, sillä ne todella toimivat. Toki on olemassa myös lukuisia muita keinoja, joiden kautta keksiä uusia artikkeleita. Tässäkin vain taivas on rajana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s