Hakukoneoptimointi – Avainsanatutkimus & Sisältö

HakukoneoptimointiErinomainen keino sivuston sisäisen hakukoneoptimoinnin aloittamiselle on käyttää vanhoja hyviä perustekniikoita aloittaen ensin huolellisella avainsanatutkimuksella ja luomalla hyvää sisältöä pitäen mielessä kaksi asiaa: potentiaaliset asiakkaat ja konversiot.

Tee avainsanatutkimus tuotteestasi ja siitä kategoriasta mihin se kuuluu. Jos tuotteita on paljon tähän saattaa mennä reilusti aikaa eli kannattaa aloittaa tärkeimmistä tuotteista. Mieti siis mikä on ”ydintuotteesi” ja mitä tulet luultavasti myymään eniten. Käytä apunasi Googlen AdWords –avainsanatyökalua. Avainsanatyökalu on kätevä ja helppokäyttöinen työkalu, joka on kaikkien käytettävissä ilman kustannuksia. Näet sitä kautta kuinka montaa kertaa tietty avainsanaa haetaan kuukaudessa ja lisäksi näet siihen liittyviä avainsanoja.

Lisää uniikkia sisältöä kategoria-sivullesi parantaaksesi sen näkyvyyttä Googlen tai muiden hakukoneiden hakutuloksissa. Harvalle tulee edes mieleen, että myös kategoria-sivu on mahdollista rankata ja voit tulla löydetyksi ja saada konversioita sitä kautta. Kirjoita vain muutama lause käyttäen niitä avainsanoja, jolla haluat tulla löydetyksi. Muutama lause siitä syystä, sillä ethän halua tiputtaa tuotteitasi pois näkyvistä. Käytä lauseissa yhtä tai kahta tärkeintä avainsanaa, sillä on positiivinen vaikutus sijoitukseesi Googlessa. Älä kuitenkaan käytä niitä liikaa, sillä Google ei katso sitä hyvällä. Tekstiä on hyvä olla myös siitä syystä, että hakukoneet rakentavat sivun kuvauksen (“Description”) sivulla esiintyvästä tekstistä sen hakusanan ympärille, jota hakukoneesta haetaan, ellet ole itse erikseen asettanut kategoria -sivulle kuvausta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s